Garantia produselor

  • Toate Bunurile comercializate de catre www.taggo.ro, cu exceptia Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
  • In cazul Bunurilor vandute si livrate de www.taggo.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie de Taggo Stil SRL, fie de catre alt partener de service agreat de taggo.ro.
  • Pentru Bunurile din Comanda care beneficiaza de garantie in baza certificatelor de garantie emise de catre partenerii de service ai taggo.ro, se vor transmite Cumparatorului aceste certificate de garantie fie in format tiparit, fie in format electronic prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa contact@taggo.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

  • In cazul Bunurilor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre www.taggo.ro, iar garantia poate sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Bun nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui Bun resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii daca nu este stipulat altfel in pagina produsului.