Politica de rambursare

Conform legislatiei europene, dreptul de retragere exista pentru a-ti permite sa examinezi produsul la fel cum il examinezi intr-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuita. In cazul in care produsul are urme de folosinta returul va fi refuzat!

Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. (In cazul in care clientul nu are posibilitatea de a solicita un curier pentru returnarea produsului acest serviciu/transport poate fi oferit in schimbul contravalorii de 35 lei si va fi oprit din suma returului. In cazul unui retur este posibil sa solicitam clientului poze/video pentru a verifica starea produsului)

Coletul trebuie trimis la adresa jud. SUCEAVA, oras SUCEAVA, strada STEFAN CEL MARE, nr 6 TAGGO STIL

Este obligatorie returnarea in ambalajul original al produsului si protejat pe timpul livrarii.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

TAGGO STIL isi asuma responsabilitatea in cazul produselor cu defect si va suporta toate cheltuielile de transport pentru remedierea problemei! ATENTIE! Daca la sediu se constata ca produsul comandat nu are niciun DEFECT taxele de transport vor fi suportate de catre client. 

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data in care produsul a ajuns in posesia Taggo si este examinat. Rambursarea se va efectua in contul IBAN transmis in colet sau mail.

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

 1. Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate).

 2. Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.

   

  Produse de ingrijire personala sau accesorii medicale desigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena. (aparate de tuns, aparate de ras, aparate auditive, epilatoare, perii rotative, termometre, glucometre etc.)

 3. Lenjeria intima.

 4. Produsele de unica folosinta care au fost desigilate.

 5. Extensii de garantii.

 6. Poti returna anvelopele, jantele, produsele de electrica auto, cele de intretinere & cosmetic auto daca nu le-ai folosit, insotite de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate.

 7. Casti intrauriculare.

 8. Jucariile, produsele pentru copii & bebe si produse pentru gravide se pot returna doar sigilate.

 9. Produse aduse pe comanda speciala, indiferent de categorie, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta sau a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

   

  DE RETINUT!

  In cazul in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, documente lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

  De exemplu:

  • Manopera cosmetizare: 1 (ron/min)
  • Zgarieturi fine (sunt mici, superficiale si nu acopera mai mult de 30% din suprafata produsului): 5.00%
  • Zgarieturi accentuate (sunt usor de observat, adanci sau acopera mai mult de 30% din suprafata): 10-15%
  • Accesorii lipsa: contravaloare piesa inlocuita, daca aceasta se poate achizitiona separat
  • Produs desigilat (persoane juridice): 5-10%

  De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

  Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar sau se poate ridica numerar personal de la sediul nostru (daca plata a fost facuta la sediul nostru).

  Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. 

  Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

   

  Deoarece nu se poate stabili cu exactitate valoarea diminuarii contravalorii urmatoarelor produse: acumulatori, baterii, incarcatoare, folii de protectie, etc., acestea se pot returna doar sigilate.

  Nu se va accepta returul produselor care au conturi/parole active setate de catre client.

  Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa accesati pagina de contact.